Fuktsikre våtrom

 En glimrende løsning for deg som ønsker oppussing  av et sikkert, rimelig våtrom som legges fort.

Våtromsvinyl er en vinyl som er gir et vanntett våtrom og er det absolutt tryggeste materialet når du pusser opp badet. Du vil unngå fuktproblemer og vannskader. Membranen kan brukes både på gulv og vegger, og er et sikkert og solid alternativ til fliser og maling. Vinylmembranen legges horisontalt og alle fuger sveises, slik at du får færrest mulig skjøter. Denne vinyltypen er spesielt framstilt for å tilfredsstille kravene i bad – og vaskerom. Mange mener også at vinyl er det sikreste alternativet for å unngå fuktproblemer og vannskader fordi det er vanntett i seg selv – altså trengs det ikke ekstra tetting i form av membran først. Vinyl er også praktisk og lett å holde rent med sin glatte overflate og få skjøter. Og selv uten gulvvarme kjennes gulvet mykt og behagelig under føttene.

Bad – et eget fag
Oppussing av bad er et eget fagområde – i ingen andre rom er det så viktig å velge det riktige alternativet for å unngå vannskader og uønskede kostnader. Hør med vår fagmann på gulv, Kenneth Knutsen, om hva som passer best hos deg, og bruk våre fagfolk på membran til å gjøre arbeidet. Alle våre gulvleggere har bestått sertifiseringen på «varme arbeider» (sveis).

Vi har et bredt utvalg av vinyl og membran som du kan se på i vårt showrom på Svehaugstemmen 6. Bildene er hentet fra vår leverandør Tarkett.

Tilbake til gulvleggermeny