Linoleumsgulv

Linoleum forbindes med slitestyrke, høy kvalitet og flott, innovativ design. Linoleum som gulvbelegg har vært på markedet i 100 år og produseres i prinsipp etter samme metode i dag som nå. Dagens linoleum er allikevel forskjellig fra det som ble produsert tidligere.  Dagens linoleum har fått en mye mer rengjøringsvennlig overflate slik at det ikke lenger er nødvendig med oppskuring og boning slik som tilfelle var tidligere.

Linoleum er sannsynligvis det mest miljøvennlige alternativet du kan bruke. Produktet blir produsert av linolje og tremel som blandes og lagres i en periode før massen går inn i produksjonen. Linoleum holder seg like fin i år etter år. Linoleum benyttes i så vel offentlige bygg som i private boliger. Linoleum er ikke velegnet i inngangspartier da det ikke tåler særlig mye søl fra vann.

Ledende linoleum
Vi kan levere ledende linoleum som oppfyller høye krav til elektrisk ledningsevne. Elektrisk motstand er forbedret til < 1-10 8 Ohm (EN1081), noe som ivaretar personlig sikkerhet og beskytter utstyr som er følsomt overfor statisk elektrisitet. Typiske bruksområder for denne type linoleumsgulv er datamaskin-/serverrom og områder med følsomt utstyr.

Bilder hentet fra vår leverandør Forbo:

Tilbake til gulvleggermeny